Hola amigos!

För exakt en vecka sedan (9/2) lämnade jag Argentina via Foz do Iguazú, Sao Paulo och Frankfurt för att ett dygn senare stiga ut i svensk vinterkyla. Påtaglig skillnad i temperaturer, klädsel och underlag. I Oberá fick man kolla stegen på de ojämna trottoarerna, i Stockholm gäller slask och isfläckar. Vintern i Stockholm är ju ganska lynnig, snön kommer och försvinner.

Pest eller kolera; ständig sol, med pressande värme eller klar kylig luft + mer kläder? Just nu upplever jag det positiva med att känna sig fräsch, inte ständigt torka svett i ansiktet, när man dessutom hela tiden ska vara beredd på dubbla kindpussar vid sammanträffanden. Men jag saknar allt vackert grönt och blomstrande! Se den växande bananstocken, intill poolen vid Saint George, Puerto Iguazú!

Fortsättningsvis kommer mina inlägg från Stockholm!

Kramar/Abrazos
Ulla